Εταιρεία

H Raffex είναι μια καινοτόμος εταιρεία στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Έχοντας παρουσία 35 και πλέον ετών η εμπειρία μας είναι αδιαμφισβήτητη. Με έδρα το Κορωπί Αττικής έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Η 20μελής ομάδα μας αποτελείται από άτομα που διακρίνονται και τη δυναμικότητά τους, την τεχνική τους κατάρτιση και την όρεξη για δουλειά. Κάθε εξοπλισμός καταστήματος αποτελεί για εμάς μια πρόκληση την οποία φέρνουμε εις πέρας προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα ποιότητας. Τα στελέχη μας έχουν άριστη γνώση της αγοράς και μέσα από συνεχή εκπαίδευση προσφέρουν ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει στους πελάτες μας. Χάρη στη διορατικότητα και την επιμονή μας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό εξοπλισμό καταστημάτων και αποθηκών με μικρό κόστος.

Η Raffex αναλαμβάνει όλα τα στάδια που απαιτούνται για τον εξοπλισμό ενός επαγγελματικού χώρου. Ξεκινάμε κάνοντας την αποτύπωση και τον σχεδιασμό του καταστήματος ενώ στη συνέχεια γίνεται η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου και η οργάνωση της αποθήκης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον με ξεχωριστό design το οποίο να είναι φιλικό προς τους πελάτες σας με έπιπλα σε μοντέρνες γραμμές. Ο χώρος της αποθήκης διαμορφώνεται με ράφια αντοχής τα οποία να προσφέρουν λειτουργικότητα και εργονομία στο προσωπικό σας.

Σωστή συνεργασία και αξιοπιστία

Συνεργαζόμαστε με υπάρχουσες επιχειρήσεις που θέλουν να αλλάξουν το χώρο του καταστήματος ανακαινίζοντάς το αλλά με νεοσύστατα καταστήματα που απαιτούν τον εξοπλισμό τους. Εμείς προσφέρουμε τον επαγγελματικό εξοπλισμό όπως ράφια, πλάτες slat, γόνδολες, κρεμάστρες, τραπέζια προβολής και ότι άλλο χρειάζεται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και την κορυφή της ποιότητας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξοπλίσει πάνω από 1.000.000 τμ σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στην εμπειρία μας και τις γνώσεις μας. Όλα μας τα έπιπλα διαθέτουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και cerficate για την ποιότητα των και την αντοχή των υλικών τους. Για την παραγωγή τους συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα και τα πιο αξιόπιστα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε προϊόντα, πάνω από 1500 κωδικούς, καλύπτει με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο κάθε ανάγκη που υπάρχει για τον εξοπλισμό καταστημάτων και αποθηκών. Τα προϊόντα μας έχουν κατασκευαστεί ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Με εξαγωγές σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, συνεργασίες σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη είναι σίγουρο πως η εταιρεία μας έχει πλέον δυναμική παγκόσμια παρουσία στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και αποθηκών σε συμφέρουσες τιμές.