Πλάτες slat

Οι πλάτες slat ή αλλιώς slat πάνελ αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή είδη για τον εξοπλισμό των καταστημάτων χάρη στη μεγάλη ευελιξία προβολής την οποία προσφέρουν. Σε αυτά μπορεί να προσαρμοστεί μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικά εξαρτήματα καθιστώντας τα έτσι ένα πολύτιμο εργαλείο προώθησης προϊόντων για κάθε είδους κατάστημα.

Σύντομα, θα προστεθούν προϊόντα για την κατηγορία

Πλάτες slat, ευελιξία προβολής, εργαλείο προώθησης

Οι πλάτες σλατ της Raffex διακρίνονται για την ανθεκτική κατασκευή τους και την εξαιρετικά χαμηλή τιμή τους η οποία συνδυάζεται με το πρωτοποριακό design. Η προσαρμογή τους σε τοίχο είναι πολύ εύκολη και για το λόγο αυτό προτιμούνται σε κάθε είδος καταστήματος που θέλει να προβάλλει με επιτυχία και οικονομικά τα προϊόντα του. Επιπλέον στη συλλογή μας θα βρείτε slat panel τα οποία δεν απαιτούν στήριξη σε τοίχο όπως τροχήλατα σταντ, αυτοστήρικτες μονάδες τοίχο ή προσόψεις ταμείων πάντα με μικρό κόστος.

Στις πλάτες σλατ προσαρμόζεται μια μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα τα οποία αυξάνουν την πολυλειτουργικότητα του συστήματος. Τα πιο συνηθισμένα είναι ράφια, γάντζοι κρέμασης, μπάρες ενδυμάτων, καλάθια, καπελιέρες και πολλά άλλα. Σίγουρα μια πλάτη σλατ μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών κάθε καταστήματος.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.