Σταντ ένδυσης

Τα σταντ ένδυσης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι από κάθε κατάστημα ένδυσης και μόδας. Στον κατάλογο της εταιρείας μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σταντ ένδυσης σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα σε οικονομικές τιμές.

Σύντομα, θα προστεθούν προϊόντα για την κατηγορία

Σταντ ένδυσης σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων

Κατασκευάζονται από μια σειρά υλικών όπως ξύλο, μέταλλο ή γυαλί καθώς και συνδυασμούς τους πάντα με υψηλή αισθητική. Είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε κεντρικά σημεία του καταστήματος όπου προωθούν ρούχα και αξεσουάρ με τον πιο στυλάτο τρόπο.

Αποτελούν ένα άκρως λειτουργικό κομμάτι του εξοπλισμού, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς σε πολύ μικρό κόστος. Διαθέτουν μια σειρά από εξαρτήματα όπως ράφι για διπλωμένα ρούχα, μπάρες κρέμασης αλλά και διάφορα άγκιστρα για να τοποθετήσετε καπέλα ή τσάντες.

Για ακόμα μεγαλύτερη εργονομία διαθέτουμε περιστρεφόμενα σταντ στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα κομμάτια ένδυσης και να προβληθούν με άριστο τρόπο. Επιλέξτε τα σταντ ένδυσης της Raffex για εγγυημένη ποιότητα, ανθεκτικότητα και στυλ.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.