Σταντ Κρέμασης Ρούχων

Τα σταντ κρέμασης ρούχων (κοινώς κρεμάστρες ρούχων) αποτελούν πλέον ένα απαραίτητο μέσο προβολής και προώθησης σε κάθε κατάστημα ένδυση, αθλητικών ειδών και μόδας. Με άψογο σχεδιασμό και σε μοντέρνες γραμμές αποτελεί το κατάλληλο έπιπλο για τον χώρο του καταστήματός σας.

Σύντομα, θα προστεθούν προϊόντα για την κατηγορία

Σταντ - Κρεμάστρες ρούχων με πολυχρηστικό σχεδιασμό

Στον κατάλογο της Raffex θα βρείτε μια μεγάλη σειρά σε σχέδια, χρώματα και μεγέθη ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του καταστήματός σας. Ο σχεδιασμός τους δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα και την πολυχρηστικότητα επιτρέποντας τη χρήση διαφόρων εξαρτημάτων που θα επιτρέψουν την περαιτέρω αναβάθμιση του design του καταστήματός σας.

Σε κάθε ένα από τα σταντ κρέμασης ρούχων (κρεμάστρες) μπορείτε να τοποθετήσετε εξαρτήματα τα οποία θα επιτρέπουν την ακόμα καλύτερη προώθηση κομματιών ένδυσης όπως καπέλα, τσάντες, γάντια και πολλά άλλα. Επίσης στα σταντ μας είναι δυνατή η τοποθέτηση ραφιών ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητά τους με ταυτόχρονη προώθηση των προϊόντων.

Τα σταντ κρέμασης ρούχων της εταιρείας μας δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα προβολής που έχετε στο κατάστημα ένδυσης. Η πολυλειτουργικότητα που προσφέρουν επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους των επιμέρους στοιχείων. Η ευελιξία προβολής δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης του επίπλου σε διάφορες θέσεις στο κατάστημα τόσο σε κάποιον τοίχο όσο και στο κέντρο του χωρίς να υπολείπεται σε ύφος.