Βέργες Επιτοίχιες

Ένας από τους πιο εύκολους, απλούς και οικονομικούς τρόπους για να εξοπλίσετε το κατάστημά σας είναι οι επιτοίχιες βέργες. Οι βέργες αυτές προσαρμόζονται κατευθείαν στον τοίχο μέσο ενός ειδικού συστήματος που τους επιτρέπει να είναι ανθεκτικές και στιβαρές.

Σύντομα, θα προστεθούν προϊόντα για την κατηγορία

Ανθεκτικές και στιβαρές επιτοίχιες βέργες

Σχεδιασμένες με υψηλή αισθητική αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ επίπλωσης για κάθε κατάστημα ένδυσης, υπόδησης, αθλητικών ειδών και μόδας αφού προσφέρουν ευελιξία στη διακόσμηση και έχουν μικρό κόστος.

Στον κατάλογο της Raffex θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και μεγέθη στις επιτοίχιες βέργες. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η λειτουργικότητα και η αντοχή που συνδυάζεται απόλυτα με το πρωτοποριακό τους σχεδιασμό.

Οι επιτοίχιες βέργες χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε κάθε μοντέρνο κατάστημα και χάρη στα διάφορα αξεσουάρ που διαθέτουμε για αυτές αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων της επιχείρησής σας.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα από επιτοίχιες βέργες που διαθέτουμε στον κατάλογό μας ξεχωρίζουν για την εργονομία που προσφέρουν αλλά και τη στιβαρότητα κατασκευής τους. Όλες μας οι βέργες τοποθετούνται εύκολα στο κατάστημά σας και λειτουργούν άψογα στην προβολή των προϊόντων.