Πάγκοι Μαναβικής

Στον κατάλογο της εταιρείας μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού ο οποίος απευθύνεται σε καταστήματα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μαναβικής. Κύριο στοιχείο τους είναι η ποιότητα κατασκευής  καθώς και οι προσιτές τιμές τους.

ZC-V-06

Καλάθι μαναβικής διατρητό 22L

ZC-V-05

Καλάθι μαναβικής 20L

ZC-V-04

Καλάθι μαναβικής διατρητό 22L

ZC-V-03

Καλάθι μαναβικής 22L

ZC-V-02

Καλάθι μαναβικής διατρητό 32L

ZC-V-01

Καλάθι μαναβικής 32L

YD-V011

Πάγκος μαναβικής διαστάσεις 1500Χ900Χ1800

YD-V010

Πάγκος μαναβικής διαστάσεις 1000Χ680Χ1300

YD-V002

Πάγκος μαναβικής με ντουλάπια στο κάτω μέρος

YD-V007

Πάγκος μαναβικής με δυο ράφια διαστάσεις 1500Χ900Χ1800

Πάγκοι μαναβικής σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών

Οι πάγκοι μαναβικής που διαθέτουμε είναι σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων  και είναι ιδανικά σχεδιασμένοι ώστε να προβάλουν τα φρούτα και τα λαχανικά με άψογο τρόπο. Είναι κατάλληλοι για χρήση τόσο σε καταστήματα μαναβικής όσο και σε σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ ή όπου αλλού γίνεται εμπορία οπωροκηπευτικών.

Ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα του εξοπλισμού και των πάγκων μαναβικής σας προσφέρουμε μοντέρνο εξοπλισμό ο οποίος διακρίνεται για τη λειτουργικότητα και την αντοχή του σε μικρό κόστος. Όλα μας τα προϊόντα προέρχονται από επώνυμους διεθνείς κατασκευαστές.

Οι πάγκοι για οπωροπωλεία – μανάβικα που έχουμε στη διάθεσή μας δίνουν λύση σε κάθε χώρο προωθώντας τα προϊόντα σας με μοντέρνο τρόπο στους πελάτες σας. Χάρη στην άριστη κατασκευή τους καθαρίζονται πολύ εύκολα αν χρειαστεί, ενώ τα υλικά κατασκευής τους είναι εξαιρετικής αντοχής.

Είτε σκοπός σας είναι να ανακαινίσετε το υπάρχον κατάστημά σας είτε να ανοίξετε μια νέα επιχείρηση όπου οι πάγκοι μαναβικής είναι απαραίτητοι για να αναδείξετε τα φρούτα, λαχανικά και άλλα οπωροκηπευτικά προϊόντα, εμείς βρισκόμαστε δίπλα σας με πρωτοποριακά σχέδια σε χαμηλές τιμές!