Σκάλες Τροχήλατες για Αποθήκη

Στον κατάλογο της εταιρείας μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από τροχήλατες σκάλες αποθήκης σε πολύ οικονομικές τιμές. Όλες οι σκάλες μας κατασκευάζονται από μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού και εισάγονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Raffex σε μικρό κόστος.

YD-061

Σκάλα τροχήλατη σε 2 διαστάσεις

YD-067

Σκάλα τροχήλατη σε διαστάσεις 1250Χ600Χ2000mm

YD-066

Σκάλα τροχήλατη με 2 σκαλιά διαστάσεις 420Χ400Χ850

YD-065

Σκάλα τροχήλατη με 3 σκαλιά διαστάσεις 600Χ500Χ1000

YD-064

Σκάλα τροχήλατη σε διαφορες διαστάσεις

YD-063

Σκάλα τροχήλατη διαστάσεις 1000Χ600Χ1500mm

YD-062

Σκάλα τροχήλατη με σύστημα ανύψωσης

Τροχήλατες Σκάλες για Αποθήκη - λειτουργικότητα και ασφάλεια

Η λειτουργικότητα και η ασφάλεια αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ποιοτική τροχήλατη σκάλα αποθήκης. Όλες μας οι σκάλες είναι εύχρηστες και η μετακίνησή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη. Χάρη στις ρόδες που διαθέτουν η μετακίνησή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα. Είναι άριστης ποιότητας με αποτέλεσμα να είναι ανθεκτικές και μεγάλης αντοχής ώστε να αντέχουν στη συχνή χρήση.

Μια καλή σκάλα ποιότητας κάνει την εργασία στον χώρο της αποθήκης ευκολότερη και κυρίως πιο ασφαλή. Η συχνή μετακίνηση της σκάλας θεωρείται δεδομένη για αυτό και οι εξειδικευμένες μας σκάλες είναι ιδανικές για μακροχρόνια χρήση χωρίς να υπάρχει ανάγκη για συχνή συντήρηση. Επιπλέον το κόστος τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Η ασφάλεια που προσφέρουν οι σκάλες μας είναι ιδιαίτερα σημαντική ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως πολλές φορές οι παραγγελίες πρέπει να εκτελούνται με ταχύτητα. Χρησιμοποιώντας τις σκάλες μας μειώνεται ο κίνδυνος των ατυχημάτων χάρη στην ειδική κατασκευή τους η οποία κάνει αυτόματη επαναφορά σε περίπτωση που βγει εκτός ισορροπίας. Επιπρόσθετα όλες μας οι σκάλες έχουν αντιολισθητική επίστρωση.

Για όποια απορία έχετε σε σχέση με τις τροχήλατες σκάλες αποθήκης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό μας και εμείς σίγουρα θα σας τη λύσουμε.