Ράφια καταστημάτων - Γόνδολες

Στον κατάλογο της Raffex επαγγελματικών ραφιών θα βρείτε τη σειρά μας με γόνδολες προβολής. Οι γόνδολες αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγελματικού εξοπλισμού για την προώθηση των προϊόντων για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

YD-S017A

Σύστημα γόνδολα προβολής εργαλείων

YD-S017

Σύστημα γόνδολα προβολή

YD-S016

Σύστημα γόνδολα προβολής με ράφι οροφής

ΥD-S013

Σύστημα γόνδολας γωνιακή

YD-S012

Σύστημα γόνδολας στρογγυλή

YD-S011

Σύστημα γόνδολας με κυκλική προβολή

YD-S010A

σύστημα γόνδολας με πλέγμα διπλή

YD-S010

σύστημα γόνδολας με πλέγμα μονή

YD-S009A

Σύστημα γόνδολας διάτρητη πλάτη με μεγάλο ύψος σε γκρι χρώμα

YD-S009

Σύστημα γόνδολας με μεγάλο ύψος

Ράφια για Καταστήματα - Γόνδολες

Οι γόνδολες, όπως και όλος μας ο εξοπλισμός, είναι άριστης ποιότητας και σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Χάρη στην πολυετή ενασχόλησή μας στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει συνεργασίες με κατασκευαστές του εξωτερικού και σας προμηθεύει με άριστης ποιότητας γόνδολες και επαγγελματικά ράφια πολύ φθηνά.

Η γόνδολα είναι το πλέον κατάλληλο κομμάτι εξοπλισμού για να τοποθετήσετε στο διαθέσιμο χώρο του καταστήματος. Με τον τρόπο αυτό προσελκύεται το ενδιαφέρον του πελάτη ενώ με διάφορες θεματικές προβολές ή προσφορές μπορείτε να τραβήξετε περαιτέρω το ενδιαφέρον του.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά μιας γόνδολας είναι πως εξασφαλίζει τοποθέτηση μεγάλου αριθμού προϊόντων ενώ ταυτόχρονα γίνεται η προβολή τους στους πελάτες σας.

Κατασκευασμένες από διάφορα υλικά όπως ξύλο, μέταλλο ή γυαλί σε λιτές και σε καλαίσθητες γραμμές σίγουρα θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το εξοπλισμό του καταστήματός σας ενώ η πληθώρα χρωμάτων στα οποία θα τα βρείτε δίνει τη δυνατότητα να τα προσθέσετε στην ήδη υπάρχουσα διακόσμηση.

Η γόνδολα αποτελεί ένα από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αξιοποιήσετε τον κεντρικό χώρο του καταστήματος με μικρό κόστος. Με την τοποθέτηση μιας γόνδολας στο μέσο του επαγγελματικού σας χώρου γίνεται πιο άμεση η προβολή ορισμένων προϊόντων κάτι το οποίο συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων.

Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται στα επαγγελματικά ράφια της Raffex καθώς και στις γόνδολές μας σίγουρα καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ο επιπλέον χώρος για την προβολή των προϊόντων σε συνδυασμό με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο που προσφέρουν είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους ενώ οι σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές είναι ένα ακόμα ατού.

Οι γόνδολες όπως και όλοι οι τύποι στα επαγγελματικά ράφια που παρέχουμε τοποθετούνται σε κάθε είδος καταστήματος όπως: σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φαρμακεία, βιβλιοπωλεία, καταστήματα με τουριστικά είδη, καταστήματα με ηλεκτρικές συσκευές, καταστήματα με είδη σπιτιού, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης και πολλά άλλα. Σε κάθε μας γόνδολα θα βρείτε επιπλέον εξαρτήματα για την προβολή των προϊόντων ενώ για να διευκολυνθεί η μετακίνηση διαθέτουμε και γόνδολες με ροδάκια.

Η ομάδα μας με εμπειρία και βαθιά γνώση του επαγγελματικού εξοπλισμού παρακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της. Στόχος μας είναι η συνεχή εξέλιξη για αυτό και συνεχώς σας προτείνουμε νέες και καινοτόμες ιδέες ώστε να αυξηθεί η εμπορική επιτυχία του καταστήματός σας. Οι γόνδολες είναι έπιπλα λειτουργικά και ευέλικτα τα οποία συνδυάζονται άψογα με τον υπόλοιπο χώρο αυξάνοντας το συνολικό αισθητικό αποτέλεσμα  του καταστήματος.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.